Haberler » Steam Haberleri » Steam Dijital Masa Oyunları Festivali 21 Ekim'de Başlıyor

Steam Dijital Masa Oyunları Festivali 21 Ekim'de Başlıyor
Fiziksel ve dijitalin bir araya geldiği oyunların kutlanacağı ilk Steam Dijital Masa Oyunları Festivali 21-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Auroch Digital işbirliğiyle düzenlenen bu etkinlikte efsanevi tasarımcılarla, geleceğin stüdyolarıyla ve sizlerle birlikte fiziksel ve dijitalin bir araya geldiği oyunların keşfedildiği sanal oynama oturumları, konuşmalar ve yayın aktiviteleri düzenlenecek.

Bağımsız bir stüdyo olan Auroch Digital, Valve ile işbirliği yaparak etkinlik programını düzenlemeye ve Sandy Petersen (Call of Cthulhu RPG, Quake, Cthulhu Wars ve çok daha fazlası!), Steve Jackson (Munchkin, Ogre, Car Wars ve çok daha fazlası), Ian Livingstone (Games Workshop ve Fighting Fantasy kurucu ortağı, Sumo Group plc başkanı), Elizabeth Hargrave (Wingspan adlı popüler oyunun yaratıcısı) gibi konuşmacıları, ayrıca bir masa üstü oyunun İkinci Dünya Savaşı'nı kazanmada müttefik güçlere nasıl yardımcı olduğundan bahsedecek yazar ve New Yorker yazarı Simon Parkin'i bir araya getirmeye yardımcı oldu.

Etkinlik boyunca gerçekleşecek diğer çeşitli aktivitelerden bazılarıysa şöyle:
  • Plague Inc: Evolved

     - Oyunun hem dijital hem de fiziksel sürümlerinin tasarımcısı olan James Vaughan dijital oyunun masa üstü senaryosunu oynayacak ve bu esnada oyunun her iki sürümü hakkında konuşacak.
  • Othercide

     - Güçlü bir sanat tarzının, benzersiz bir hikâyenin ve zorlayıcı taktiksel oynanışın bir araya geldiği bu taktiksel RYO, oyunun sanat yönetmeni ve baş oyun tasarımcısı tarafından sunulacak.
  • Gloomhaven

     - Geliştiricilerin katılacağı ve Gloomhaven'ın bir sonraki Steam Erkem Erişim içerik güncellemesinde neler alacağına dair konuşacakları canlı yayın yapılacak.
  • Mars'la ilgili oyunlardan bahsedilecek bir sanal panel

     - Bu panelde oyun yaratıcıları ve gerçek uzay ajansı çalışanları ve bilim insanları bir araya gelerek Mars'ı konu alan oyunlarda nelerin doğru nelerin yanlış resmedildiğinden bahsedecek.
  • Cthulhu oyunlarından bahsedilecek bir sanal panel

     - Hem dijital hem fiziksel oyunlarda Cthulhu teması üzerine yoğunlaşmış bilinir bazı tasarımcıların bir araya geleceği bu panelde bu oyunların kültürel etkilerinden ve çok daha fazla şeyden bahsedilecek.
  • Geliştiricilerle oyunları veya diğer konular üzerine sohbet etmek için canlı yayınlara katılın. Eğer kaçırırsanız bu yayınların tekrarlarını daha sonra izleyebileceksiniz. Etkinlik yaklaştıkça daha fazla panel ve konuşma duyurulacak.

    Steam Dijital Masa Oyunları Festivali dijital ve fiziksel oyunların bir araya geldiği oyunları öne çıkaracak. Bu oyunlar fiziksel bir oyunun dijital dünyaya taşınmış sürümleri olabileceği gibi dijital dünyadan fiziksel dünyaya taşınmış bir sürümü olan bir oyun ya da fiziksel oynama tecrübesini taklit eden veya estetik olarak masa oyunlarından esinlenmiş bir oyun olabilir.

    21 Ekim TSİ 20:00'de başlayacak etkinliği kaçırmamak ve daha fazlasını öğrenmek için lütfen https://store.steampowered.com/sale/tabletopfest adresini ziyaret edin.
  • E. Tarihi : 07.10.2023 02:09
  • Okunma : 1.998