Haberler » Mobil Oyun Haberleri » Mobile2 Global Tuva Nedir ?

Mobile2 Tuva Hakkında Bilgi  Mobile2 Global Tuva Nedir  Hakkında Bilgi

Metin2tr, 2005 yılında Asya pazarında çıkışını yapıp ardından tüm dünya genelinde yayımlanan Metin2 oyununun mobile uyarlanmış çok oyunculu versiyonudur. Yapımcılığını VENDSOFT şirketinin üstlendiği Mobile2tuva, 14 Temmuz 2023 tarihi itibariyle Android, iOS ve PC üzerinde oyunculara hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 18 senedir aktif şekilde tüm dünya genelinde oynanan Metin2'nin tüm oyuncu topluluğunun yıllardır ortak isteği olan mobil sürümü için belirli aralıklarla mobil sürüm görüntüleri çeşitli şirketler tarafından paylaşıldı. Fakat aralarında tek çıkış yapan Mobile2tuva Global oyunu oldu. İlk mobil Metin2 oyunu olan Mobile2tuva, oyuncular tarafından aşırı ilgi gördü. Çıktığı günden bu yana oyuna girişte kanal bulmak hiç kolay değil; tüm kanallar günün her saati dolu görünüyor. Çıktığı günden itibaren yoğun ilgiyle oynanan Mobile2tuva oyununda en yüksek seviye oyuncu an itibariyle 17 seviyedir. Siz de yarışa dahil olmak için Mobile2tuva oyununu indirebilirsiniz.

Mobile2tuva Nasıl İndirilir?
Mobile2tuva, Android, iOS ve PC sürümü olarak 3 farklı platformda da hizmet vermektedir. Oynamak istediğiniz platformu seçip Mobile2tuva macerasına siz de katılabilirsiniz. 3 platformun oyuncuları da aynı sunucuda oynamaktadır. Gün içinde hesabınıza farklı platformlardan giriş yapabilirsiniz.
Android kullanıcısıysanız, Google Play Store'a Mobile2tuva yazıp indirebilirsiniz.
iOS kullanıcısıysanız, App Store'a Mobile2tuva yazıp indirebilirsiniz.
PC üzerinden oynamak istiyorsanız, Mobile2tuva.global sitesinden indirebilirsiniz.
Ayrıca biz sizler için oyunun tüm sürümleri için ayrı ayrı indirme adreslerini de derledik:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vendsoft.mobile2
iOS: https://apps.apple.com/tr/app/mobile2-global/id1661116144?l=tr
PC: https://mobile2.global/?s=download

Mobile2tuva Online mı?
Mobile2tuva, çok oyunculu açık dünya bir RPG oyunudur. Bu sebeple diğer oyuncularla eş zamanlı olarak etkinliklere katılabilmenize, savaşabilmenize ve etkileşime girmenize olanak sağlar.

Mobile2tuva Nasıl Oynanır?

Mobile2tuva oyununun dilediğiniz sürümünü indirip kayıt olduktan sonra kanal seçip giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra 4 sınıftan (Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman) birini seçip oyun isminizi belirledikten sonra "Oyuna Başla" butonuna basarak oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyuna başladığınızda 1. Seviye +0 başlangıç silahınız hediye olarak verilmektedir. Sonrasında etrafınızdaki canavarları ve metin taşlarını keserek gelişim sağlayabilirsiniz. İsterseniz Mobile2tuva dünyasında tek başınıza savaşabilir veya diğer oyuncularla birlik kurup gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

  • E. Tarihi : 11.09.2024 15:59
  • Okunma : 3.830