Haberler » Metin2 Gündem » Metin2 Hakkında Az Bilinen Gerçekler

Metin2 Hakkında Az Bilinen Gerçekler

Metin2 Hakkında Az Bilinen Gerçekler

Metin 2 2021 Yılında Kaç Oyuncuya Ulaşmıştır?
Metin 2 oyununu 2017 Mayıs zamanlarındaki aylık ortalama oyuncu sayısı 3,343.7’dir. Daha sonra bu ortalama sayı 2018 Mayıs’ta 730.6’lara kadar gerilemiştir. 2019 Mayıs’taki ortalama oyuncu sayısı 435,1 olarak hesaplanmıştır. Tekrardan yükselişe geçen oyunun 2020 Mayıs’taki aylık ortalama oyuncu sayısı 1,448.3’tür. 2021 yılına gelindiğinde ise mayıs ayındaki ortalama oyuncu sayısı 730,8’dir.

Metin 2 Yasaklandı Mı?
Metin 2'nin genel olarak yasaklanması söz konusu değil, lakin belirli yaş sınırlarıyla devlet tarafından yasaklamalar getirildi.

Metin 2 Kaç Yaş Üstü?
Metin 2'nin 18 yaş altı oyuncular tarafından oynanması ve oynanmasına göz yumulması devlet tarafından geçtiğimiz yıllarda yasaklandı.

Metin 2 Kalktı Mı?
Metin 2 Steam platformundan geçtiğimiz yıllarda kaldırıldı lakin oyun Gameforge'un kendi sitesinde hala indirilebilir durumda

Metin 2 Ücretli Midir?
Metin 2 oyunu tamamen ücretsiz bir oyundur. Bu oyun Steam platformunda da bulunmaktadır ve orada da ücretsizdir. Oyunu Metin 2’nin orijinal sitesine veya Steam platformuna girerek ücretsiz bir şekilde indirmek mümkündür.
Metin 2 Oynayarak Para Kazanılır Mı?
Metin 2 oynayarak para kazanmak mümkündür. Oyun içerisinde geliştirilen güçlü silahlar oyunculara ticaret siteleri aracılığı ile satılabilir. Ayrıca yüksek seviyelere ulaşan karakterler gerçekten iyi para etmektedir. Bu karakterlerin satış işlemleri de aynı şekilde ticaret siteleri üzerinden yapılmaktadır.

İlan Eklemek İçin Tıkla :Sende kazan

Metin 2 Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?
Metin 2 oyununun içerisinde savaş olduğu için bu oyuna belirli bir yaş sınırı getirilmiştir. Türkeye’de Metin 2 oyununu 18 yaşında veya daha büyük olan kişiler oynayabilir. Bu oyunun daha küçük yaşlardaki kişilere kötü etkiler bırakabileceği tespit edilmiştir.

Metin 2 Nasıl İndirilir?
Metin 2 oyununu iki farklı yöntem ile indirmek mümkündür. Bunlar Steam platformunu veya Metin 2’nin orijinal sitesini kullanmaktır. Steam platformundan oyunu indirmek için öncelikle bir Steam hesabı oluşturulmalıdır. Steam hesabına giriş yapıldıktan sonra ‘’Mağaza’’ bölümünde sağ üst tarafta bulunan arama kısmına ‘’Metin 2’’ yazılır. Daha sonra açılan sayfadan oyun ücretsiz bir şekilde bilgisayara indirilir ve kurulur. 

Metin 2 oyununu orijinal sitesinden indirmek için web tarayıcının arama kısmına ‘’Metin 2’’ yazılır. Orijinal siteye giriş yapıldıktan sonra ekranın sağında bulunan ‘’İndir’’ seçeneğine tıklanır. Açılan sayfada ‘’Client Download’’ seçeneği seçilir. Daha sonra indirilen program çalıştırılır ve Metin 2 otomatik olarak bilgisayara kurulur.

Metin 2 Telefonda Oynanır Mı?
Metin 2 oyununu telefonda oynamak mümkün değildir. Lakin mobile2 global çıkana kadar artık telefondan dan da oynamak mümkün ama TR değil Mobile2 Global

Mobile2 Global İlanları Görmek İçin Tıklayınız.

Metin 2 Nasıl Oynanır?
Oyuncular Metin 2 oyununa başladıkları zaman bir krallık seçerler. Krallık seçiminden sonra 5 karakter sınıfından biri seçilir. Daha sonra oyun içerisinde kullanılacak olan kullanıcı adı yazılır ve oyuna giriş yapılır. Oyunun başlangıcında otomatik olarak oyunculara bir adet kılıç verilir. Bu kılıç ile 1. Seviye köpekler rahatlıkla öldürülebilir. Beşinci seviyeye kadar köpeklerde tecrübe puanı elde etmek oldukça kolaydır. Beşinci seviyeye gelindiği zaman şehir merkezine gidilerek karakter yetenekleri açılır ve farklı görevler alınır. Bu görevler yerine getirilerek tecrübe puanı ve farklı eşyalar kazanılır. Seviye atladıkça daha güçlü zırhlar ve silahlar kullanılabilir hale gelir. Silah, zırh, kolye, ayakkabı, kask, kalkan, küpe ve bileklik eşyaları demircide artı basılarak güçlendirilebilir. Artı basma işlemi biraz risklidir. İşlem başarısız olursa eşyanız ortadan kaybolur. En yüksek artı seviyesi 9’dur. Artı 8’den sonra silahlar ve zırhlar parlamaya başlar. Oyun içerisindeki görevler yapılarak ve farklı oyuncular ile grup oluşturularak daha yüksek seviyelere ulaşılmaya çalışılır.

Ayrıca oyun içerisinde bire bir düello sistemi de vardır. Gelişen karakterler düelloları kazanmakta ve yaratıkları öldürmekte daha rahat olurlar. W, A, S ve D tuşları ile veya farenin sol tuşu ile karakter hareket ettirilebilir. Kamera bakış açısı farenin sağ tuşuna basılarak değiştirilir. Oyun içerisinde Lonca sistemi vardır. Oyuncular başka birisinin Lonca’sına katılabilir veya kendi loncasını kurabilir. Lonca savaşları oldukça eğlenceli ve çekişmeli geçer. Oyun içerisinde ticaret en önemli unsurdur. Kazanılan veya geliştirilen eşyalar market kurularak diğer oyunculara satılabilir. Bu sayede para kazanılır ve daha çok gelişim sağlanabilir.

  • E. Tarihi : 02.07.2024 18:59
  • Okunma : 4.316