Haberler » Metin2 Gündem » Metin2 %30 Happy Hours Kampanyası Daha Fazla Kazan

Metin2 %30 Happy Hours Kampanyası Daha Fazla Kazan

Metin2 %30 Happy Hours Kampanyası İle Daha Fazla Kazan

Metin2 oyuncularının en sevdiği kampanyaların şüphesiz başında gelen Happy Hours kampanyası sürpriz bir şekilde birkaç saat önce başladı. Metin2 oyuncuları için kısa bir süreliğine başlayan bu kampanya süresince yükleyeceğiniz tüm Ejderha Parası Yüklemeleri bonuslu şekilde hesabınıza geçecek. 

%30 Mutlu Saatler28 Haziran 11:00 ile 29 Haziran 22:59 tarih ve saatleri arasında yapacağınız Ejderha Parası yüklemelerinde geçerli olacak. Belirtilen tarihler arasında otomatik olarak yüklediğiniz miktarın %30’u kadar daha fazla EP kazanacaksınız. 

Lütfen yükleme yaparken %30 Happy Hours kampanyasının aktif olup olmadığına dikkat etmeyi unutmayın. 

Metin2 Happy Hours Nedir? 

Happy Hours (mutlu saatler) Metin2'de oyuncuların yapacağı Ejderha Parası yüklemelerine bonus veren özel kampanyaya verilen isimdir. Happy Hours kampanyası oyunculara nadiren kısa süreliğine sunulan çok özel bir nesne market kampanyasıdır. 

Happy Hours kampanyası sayesinde normalde yükleyeceğiniz Ejderha Parası (EP) miktarının o an aktif olan kampanya yüzdesi kadar (şu an %30) ek bonus kazanabilirsiniz. 

Normalde yükleme yapacağınız Ejderha Parası miktarından daha fazla Ejderha Parası kazanmanıza olanak sağlayan bu kampanya sürekli olarak oyuncular tarafından beklenmektedir ve geldiğinde çokça yararlanılır. 

Metin2 Happy Hours Kampanyası Ne Zaman Gelir? 

Metin2 oyuncularının çok sevdiği kampanyalardan bir tanesi olan Happy Hours kampanyasının ne zaman aktif olacağı kampanya başlamadan önce bilinemez. Mutlu Saatler kampanyası aktif olduktan sonra ne zamana kadar geçerli olacağı ile ilgili bilgi oyuncular ile paylaşılır. 

Çok nadiren Happy Hours (mutlu saatler) kampanyasının ne zaman başlayacağı maksimum birkaç öncesinden duyurulabilir. Ancak şunu söyleyebiliriz ki; eğer Happy Hours kampanyasının ne zaman aktif olacağını merak ediyorsanız, şu ana kadar gelen Happy Hours kampanyalarını göz önüne aldığımızda genellikle ayda bir kez geldiğini söyleyebiliriz. 

Sizlere kısa bir süreliğine Metin2 nesne marketinde başlayan Happy Hours kampanyası ile ilgili bilgi verdik. 

Ayrıca siz de Metin2 Ejderha Parası EP satın almak isterseniz uygun fiyatlı ve güvenilir şekilde https://www.itempol.com/metin2-ejder-parasi adresinden satın alabilirsiniz. Bu ve bunun gibi güncel haber ve rehberler için İtempol’u takip etmeyi unutmayın. 

  • E. Tarihi : 30.06.2024 20:07
  • Okunma : 4.284