Haberler » Metin2 Pvp Haber » İcardi Mt2 Hızlı Yang Kasma

İcardi Mt2 Hızlı Yang Kasma

İcardi Mt2'ye özel bir hoş geldiniz! Yeni sunucumuzun keyifli ve kazançlı bir deneyim sunması dileklerimizle başlamak istiyoruz.

İcardiMt2'nin yoğunluğu devam ederken, bir yandan level kasmaya çalışan oyuncular bir yandan da para kazanmanın yollarını arıyorlar. Oyuncular genellikle canavarlardan düşürdükleri eşyaları markette satışa çıkararak para kazanıyorlar veya değerli eşyaların ticaretini yapıyorlar. Ancak, pek çok oyuncunun bilmediği bir para kazanma taktiğinden bahsetmeden önce, eğer hala giriş problemleri yaşıyorsanız ısrarla giriş yapmayı denemenizi öneririz.

Şu an için genelde canavarlardan düşürülen eşyaların markette satılması ve efsunlu item, kutsama kağıdı gibi değerli eşyaların ticareti popüler. Ancak, pek çok oyuncunun bilmediği bir para kazanma taktiği var.

İcardi Mt2 oyuncuları, özellikle istiridye ve kılçık gibi artı basma eşyalarını balıkçılık yaparak elde edebilir ve bunları satışa çıkararak yüksek miktarlarda para kazanabilirler. Bu farmı yapmak için yüksek miktarlar harcamak ve full bir çar dizmek gerekebilir. Ancak, en uygun şekilde bu durumu tamamlamanın yolu itempol.com'dan geçmektedir. Dilediğiniz anda uygun yang alabilir veya yangınızı değerinde satabilirsiniz. İlanlarımıza bakarak hesabınızın ihtiyacı olan itemlere hatta full dizili hesap bulabilirsiniz.

İcardi Mt2 oyununda şu an oyuncuların en fazla ihtiyaç duyduğu artı basma eşyalarından istiridye ve kılçığı balıkçılık yaparak kolayca elde edebilir ve bunları satarak yüksek miktarlarda para kazanabilirsiniz. Bu farmı yapmak için karakterinizin minimum 30 seviye olması gerekiyor. Olta, hamur veya solucan almak için 30. seviye bir karakterle köylerin kıyı bölgelerine gidip Balıkçı NPC’sinden alışveriş yapabilirsiniz.

Karakterinizi 30. seviyeye kasarken zorlanabilirsiniz, ancak bu çaba ve mücadele sonucunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. İcardiMt2'de başarılar ve keyifli oyunlar dileriz!

İtempol Ailesi.

  • E. Tarihi : 21.02.2024 14:43
  • Okunma : 3.564