Haberler » Oyun Haberleri » Misali2 Yeni Sunucuları 8 Eylül de Açılıyor

Misali2 Efes ve Misali2 Odin Server

Misali2 Efsanesi 8 Eylül Cuma Günü Geri Dönüyor!

Misali2 Yeni Sunucuları 9 aylık bir aradan sonra 8 Eylül Cuma günü yeniden açılıyor. Aynı günde 2 sunucu projemize devam ediyoruz. Son olarak 2023 yılının Ocak ayında açmış olduğumuz İstiklal ve Vatan sunucularını geliştirerek daha uzun soluklu bir yapıyla sizlerle olacağız. Türkiye'nin en uzun soluklu pvp serüveni!

➤ Toplam Ödül Havuzu 300.000 TL olacak! Misali2 Odin ve Efes sunucularımızın toplam ödül havuzunu 300.000 TL olarak belirlenmiş durumda

➤ Misali2 Odin (1-105) Newschool Farm & Orta Emek Server Newschool yenilikçi oyun yapısı. Yenilikçi PVM Özellikleriyle Farm ve Savaş tabanı! Orta düzey zorlukta eğlence ve rekabet dolu serüven. ・1-105 Orta Emek Oyun Yapısı! ・Collection Race Görev Sistemi [ Dünya'da İlk ] ・Misali2 League Rank Sistemi [ Eski Sistem Telif Sebebiyle Revize Edildi ] ・Özlenen lonca ve sürgün savaşları! ・Gelişmiş Klon Sistemi! [ Yenilenmiş Özellikler ] ・Yeni Balık Farm Sistemi! [ Klon Balık Farm ] ・Ronark Land CZ Oyun Modu [ CZ PK ] ・PVM Farm Yenilikleri! ・Metin ve Boss Farmı! ・Gelişmiş Duello Eşyaları, Kemer & Kalkan! ・Yenilenmiş Metin ve Boss Haritaları!

➤ Misali2 Efes (1-99) Hard Oldschool & Hard Zor Emek Server 2008 tipi hard zorlukta oldschool oyun yapısı. Gelmiş geçmiş en hard en zor Misali2 yapısı. 9 ay süren Misali2 İstiklal oyun yapısının daha zor ve gelişmiş hali. ・1-99 Oldschool 2008 Tipi Hard Zorluk [ Zor ve Uzun Soluklu Sade Yapı ] ・Yeni Hard Level Görevleri [ Özel Ödüller ] ・Collection Race Görev Sistemi [ Dünya'da İlk ] ・Misali2 Coin Sistemi [ Türkiye'de İlk ] ・PVM Efsun, PVM Takıları Yok. ・Kadim Efsun, Kızıl Orman, Sürgün Mağarası Yok. ・Yükseltme Sandıkları ve Yeni Farm Bölgeleri Yok. ・Efsun Nesnesi, Kutsama Kağıdının dahi çok değerli olduğu oyun yapısı.

➤ Odin ve Efes sunucuları 8 Eylül Cuma Günü Açılıyor.Odin : Misali2 Odin sunucusu 10 yıla yakındır sizlere sunmuş olduğumuz ilk Misali2 1-105 yapısının geliştirilmiş haliyle açılacak. Eski tip sürgün savaşları ve yeni farm bölgeleri ile hem karma savaşlar hem karma farm yenilikleri bir arada olacak. Yeni nesil farm özellikleri ile eski nesil lonca ve bireysel savaşlar. ・Efes : Misali2 Efes sunucusu Anadolu ve İstiklal sunucularını baz alarak daha zor bir oyun yapısıyla sizlerle olacak. Türkiye'nin en uzun soluklu ve en zor sunucusu olacak da diyebiliriz. Tabii ki bu zorluklar sizi oyun bağlayacak ve çocukluk anılarımızı canlandıracak. En az 2 yıl oynanabilecek bir oyun yapısı diyebiliriz. 2008-2010 yıllarında bu oyunu oynadıysanız aynı zevki ve tadı çıkarabileceğiniz bir yapı. Dolunay KDP ve At Madalyonunun çok değerli olduğu bir yapı. Efsun Nesnesi ve Kutsama Kağıdı gibi eşyalara rahat ulaşılmayacak bir yapı. En eski tip en eski zorluk! Sunucularımız ile alakalı daha detaylı bilgiler yakın zamanda Discord sunucumuzda ve web sitemizde yer alacak.

  • E. Tarihi : 02.09.2023 01:29
  • Okunma : 720

İlgili Ürünler