Haberler » Oyun Hileleri » Dls 23 Apk Para Hilesi ve Elmas Hilesi

Dls 23 Apk Para Hilesi ve Elmas Hilesi

Dream League Soccer 2023, futbol severlerin beğenisine sunulan bir mobil oyun. Oyuncular, kendi hayalindeki takımı kurma ve dünyanın en iyi futbol kulüplerine karşı mücadele etme fırsatı buluyor. Yepyeni grafikler ve animasyonlarla daha da göz dolduran bu oyun, aynı zamanda sürükleyici bir oyun içi yorumlama ve takım özelleştirme özelliklerine sahip.

Oyuncular, 8 farklı lige yükselme ve 10'dan fazla şampiyonada mücadele edebilme ayrıcalığını yaşarken, stadlarını geliştirebilir ve transfer pazarında en iyi yetenekleri belirlemek için ajanlar ve izciler de işe alabilirler. 

Dream League Soccer 2023, tamamen ücretsiz olarak oynanabilir. Ancak, ek içerik ve oyun içi öğelerin satın alınabilmesi için uygulama içi satın alma seçeneği de mevcut. Ayrıca, oyun içerisinde üçüncü taraf reklamlar da bulunuyor. Ama bu noktada itempol sizlere Dls 23 Apk Para Hilesi ve Elmas Hilesi ni bulduk keyifli oyunlar

Not:  Para+Futbolcu hileli apk dosyasında ücretsiz izci yani oyuncu keşfet kısmı çalışmaz donar, çünkü tüm futbolcuların kilidi açıktır.

UYARI : oyuna ilk defa giriş yapıyorsanız ve futbolcu satın alırken paranız yok diyorsa stadyumu birkaç defa geliştirip tekrar futbolcu satın alma işlemi yapın, sorunsuz olacaktır.

Dls 23 Apk Para Hilesi ve Elmas Hilesi indirmek için TIKLAYINIZ

  • E. Tarihi : 27.11.2023 16:51
  • Okunma : 2.024