Haberler » Metin2 Gündem » Metin2 Element Yazısı Nedir?

Metin2 Element Yazısı Nedir?

Metin2 oyununda Element Yazısı aslında oyunun 20.1 güncellemesi ile getirilen bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, artık +7 ve üzeri kademede olan silahlarınıza tercih ettiğiniz 6 elementten birini ekleyerek silahınızı daha güçlü hale getirebilirsiniz. Bu elementleri eklemek içinse Onur Madalyası'na ihtiyacınız olacak.

Onur Madalyası'nı elde etmenin iki yolu bulunmakta. İlk yol, Lonca bağışı yaparak Onur Madalyası elde etmekten geçiyor. İkinci yol ise, Lonca seviyenize göre belirlenen (21-24-27-30-33-36-39) Ejderha Kralı bossunu yenerek Onur Madalyası elde etmektir. Bu puanları 3 farklı haritada bulunan (İmha , Jungrang , Waryong ) Madalya Korucusu adlı NPC'ye giderek, orada satılan eşyalar ile takaslayabilirsiniz.

Bu eşyalar sayesinde silahınıza dilediğiniz elementi ekleyebilir, ya da mevcut elementi değiştirebilir ya da seviyesini düşürebilirsiniz. Ancak unutmayın, günlük olarak elde edebileceğiniz Onur Madalyası miktarı 1000 ile sınırlıdır ve bu limit sabah saat 05:00'da sıfırlanır.

Element yazısı satın almak için lonca seviyenizin minimum 21 olması gerekmekte. Aynı şekilde, silahınızda ekli olan Element yazısını silmek için veya değiştirmek için lonca seviyenizin minimum 24 olması gerekiyor.

Bu detaylar ve diğerleriyle ilgili daha fazla bilgi için, İtempol'a göz atmayı unutmayın! Her zaman en güncel ve doğru oyun bilgilerini sizlere sunmayı hedefliyoruz. İyi oyunlar dileriz!

İTEMPOL ELEMENT YAZISI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

  • E. Tarihi : 04.11.2023 15:44
  • Okunma : 2.579