Haberler » Oyun Hileleri » GTA 6 Hileleri

GTA 6 Hileleri ve Kodları

GTA 6 Hileleri şuan için yok nedeni ise oyunun henüz çıkmamış olması ama buraya kadar geldiyseniz  GTA 6 Hileleri hakkında bilgi sahibi olmak seninde hakkın

GTA 6 yani Grand Theft Auto IV Tüm oyun sevenlerin merakla beklediği GTA 6 yapım aşamasında olduğunu belirten Rocktar Games in CEO su Zelnick Gta 6 nın, 1 Nisan 2024 ile 31 Mart 2025 tarihleri arasında piyasaya sürüleceğini belirtti.

Her geçen gün oyun dünyasınına adını altın harflerle yazdırmış olan GTA serisinin en son çıkacak olan oyunu tüm oyun sever ve "Grand Theft Auto" hayranları merakla beklemede. Hummalı şekilde oyun yapına devam edildiğini belirten Rocktar Games oyunu inşallah en kısa sürede yapmayı başarır ve gönlümüze taht kurar. Oyun severler GTA 6 nin çok geç kalınmış bir oyun olduğunu üstüne basa basa söylemekte, Rocktar Games ise bu durumu RDR 2 nin geliştirilmesi ve RDR 2 ye verilen zamandan ötürü geçikdiğini öne sürüyorlar. RDR 2 ilk çıktığında optimizasyon olarak çok geride bir oyundu lakin büyük güncelleme alarak oyunu daha oynana bilir bir hale getirdiler.

Umarım GTA 6 da ilk çıktığında bu tür olaylara fazla rastlanılmaz. Muhakkak  oyunda eksikler optimizasyon da sorunlar olucaktır ama çok can sıkıcı olması GTA 6 sevenlerini ve ben de dahil olmak üzere üzecektir itempol ailesi olarak oyun dünyasını yakından takip etmekdeyiz. Steam in TL yi bırakıp Dolar kuruna geçmesi malesef bizi de çok derinden sarstı oyunlara %200 oranında zam gelmesi anlamına gelen bu karar Türkiye'de oyun sevenleri artık oyun oynamakda hayal oldu dedirtti malesef ama elimizden bişey gelmiyor. İtempol.com olarak size en uygun fiyatları vermemiz için elimizden geleni yapacağım bu sadece Steam platformu için değil bünyemizdeki bütün oyunlar için geçerli.

Gelelim tekrar konumuza GTA 6 için ummalı bekleyiş içindeyiz oyun piyasaya çıktığında GTA 6 Hileleri ni ilk biz yayınlayacağız emin olabilirsiniz.

  • E. Tarihi : 25.10.2023 23:56
  • Okunma : 35.703