Haberler » Oyun Haberleri » METİN2 AFK WON KASMA TAKTİĞİ

METİN2 AFK WON KASMA TAKTİĞİ

Metin2 Afk Won Kasma Taktiği 

Günümüze kadar güncelliğini koruyarak gelen Metin2’de bilgisayar başında durmadan won kasabileceğinizi biliyor muydunuz? Özellikle yeni başlayan oyuncuların yüksek miktarda oyuna para yüklemediği taktirde çok fazla gelişemediği bu dönemlerde hem yeni başlayan hem de bilgisayar başında durmadan won kasmak isteyenlere güzel bir rehber hazırladık. Bu taktikle birlikte günlük 50 wondan fazla yang kasabileceksiniz hem de bilgisayar başında durmadan. 

Günde 50 Won’dan Kasabilirsiniz 

Bu taktiğimizle birlikte gerekli hesap sayısını ayarladıktan sonra ortalama bir bilgisayar ile birlikte hesaplarınızı açıp won kasmaya başlayabilirsiniz. Başta da belirttiğimiz gibi bu farm yönteminde bilgisayar başında durmanıza gerek yok.

Metin2 Afk Won Nasıl Kasılır? 

Bu taktiği uygulamak için öncelikle okey etkinliğinin bulunduğu bir sunucuda bulunmanız gerekmektedir. Eğer oynadığınız sunucuda Okey Kart Etkinliği bulunmuyorsa, sizler için Marmara sunucusunu öneriyoruz. Marmara sunucusunda kalıcı olarak Okey Kart Etkinliği aktif durumdadır. Okey Kart Etkinliğinin minimum seviye sınırı bulunmadığı için 1 seviye hesap sizin için yeterli olacaktır. Tabii ki sizi 1 level karakterle kısıtlamıyoruz, farm yöntemini geliştirebilirsiniz. Sizler için 1 seviye karakterle nasıl afk won kasabileceğinizi sırasıyla aşağıda anlattık: 

  1. 1. Marmara sunucusunda ninja karakterlerinizi oluşturun. (Marmara sunucusuna girebilen hesabınız yoksa buraya tıklayarak güvenilir şekilde her sunucuya giren hesap satın alabilirsiniz.) 

  1. 2. Bilgisayarınızın desteklediği kadar karakteri oluşturduktan sonra Genç Kahramanlar görevinden yayınızı alın, bunun ardından karakterlerinize bir miktar EP yüklemeniz gerekmektedir. Yüklediğiniz EP ile hırsız eldiveni ve sırlar yüzüğü alın. 

  1. 3. Ninja karakterlerinizi farklı kanallarda yabani köpeklerin sık olduğu bölgelere yerleştirin. 

  1. 4. Farmınızın ilerleyen süreçlerinde isterseniz pot kullanmamak içini iç item ve zırhlarınızı +6 seviyeye yükseltebilirsiniz. 

  1. 5. Okey kart parçaları direkt olarak üstteki etkinlik panelinde birikecektir, yani toplamanıza gerek dahi kalmadan bu farmı yapmanız mümkün. 

  1. 6. Geriye tek kalan şey dilediğiniz periyotlarda günlük, haftalık veya aylık olarak okey kart setlerini oynamak olacak. Eğer Okey oyununu bilmiyorsanız buradan Metin2 Okey oyununu nasıl oynayacağınızı öğrenebilirsiniz. 

Yaptığımız testlerde 30 karakterle günlük 50 wondan fazla kasmanız mümkün. Bu bazı oyunculara az veya çok gelebilir fakat burada önemli olan bilgisayar başında olmadan farm yapma imkanı olması. Ayrıca sizde bu won ile birlikte dilerseniz karakterinizi geliştirebilirsiniz ya da wonlarınızı satarak gelir elde edebilirsiniz. Sizde Metin2’de güvenilir şekilde won alıp won satmak veya Ejderha Parası EP satın almak isterseniz https://www.itempol.com/metin2-yang adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi güncel haberler için İtempol’u takip etmeyi unutmayın. 

  • E. Tarihi : 31.07.2023 23:22
  • Okunma : 626