News Category » Metin2 Agenda » Unknown things about Metin2 game!

Unknown things about Metin2 game!

Hello friends, I wanted to compile unknown legendary things about the legendary game of our childhood. We have all played this legendary game at least once in our time. First of all, what is Metin2 game? Let me explain about it.

Metin2, one of the multiplayer online client MMORPG role-playing games, was launched in Korea in March 2005 by Ymir Entertainment company. The game, which was purchased by Gameforge 4D Gmbh in 2006, was released from beta in May 2007 and was released in 17 different languages. It is one of the games that is played with pleasure, with 58,000,000 active users in Europe and a total of 150,000,000 users in the world.

You try to develop and create your own character in the game. In addition to the market and trading system in the game, there are mobs (monsters) in certain places to level up. In these places, you can develop your own character and earn the money (in-game money) needed to buy and develop items.

Let's take a look at the unknowns about the game:

1-) Game officials who work in the game receive a certain fee. There are no statements/rumors that they are apparently making money.

2-)Do you know that there are still extreme game vulnerabilities in Metin2 game and most of them are unknown to anyone? These vulnerabilities are known by the game authorities and they are trying to close these vulnerabilities without being noticed, but despite this, there are millions of game vulnerabilities that they cannot close.

3-) When Metin2's TR server was first opened, it served partly in Chinese and partly in Turkish. (I surfed the internet a bit, but I couldn't find a picture of this item)

4-) When the game first started serving, the name of the first server we encountered was not Alesta. The name of the first server was TURKEY, then Alesta and other servers started to be opened.

5-) When the game was first released, female characters were not in the game. There were only male characters in the play. Girl characters were added to the game later.

6-)Oyun ilk açıldığında oyunda bir sürü hile mevcuttu. Örneğin kasılmak için hileler mevcuttu bu hile sayesinde tüm mobları yanınıza çekebiliyor ve daha fazla hasar vurabiliyordunuz. Bu hilenin yanı sıra hile ile +9 siyah çelik yaptığınız zaman zırhın savunması falan her şeyi zırha etki ediyordu ve sadece hileyi yapan kişinin kendisinde değil herkes tarafından gözükebiliyordu.

7-) Beşinci maddemde belirttiğim üzere kız karakterler oyuna sonradan eklendi fakat oyunda ki şaman kız karakterinin sesi skill ve haraketleri erkek şamanın aynısıydı. O zamanlarda oyunu oynayan herkes şaman karakteri trav**** diye söylemlerde bulunarak dalga geçerdi.

8.) Oyunun ilk açıldığı zamanlarda Savaşçı karakteri şaman karakterinin skillerini kullanabiliyordu.

9-) Oyun ilk açıldığında saç boyası, temizleyicisi ve balıkçılık küresi oyunda bulunmuyordu. Oyuna daha sonradan eklendi.

10-) Oyun ilk açıldığında ara sıra oyundan kopma ve oyunun sürekli gitmesi gibi problemler vardı. (Pvp serverlerde de olduğu gibi)

11-) Yılda 50-60 milyon dolar kazanan Gameforge şirketi isterse oyunda bulunan tüm hileleri getireceği koruma, yazılım sayesinde engelleyebilir ancak neden engellemediği birçok kişinin kafasında soru işareti olarak kalmıştır ve esrarengizliğini korumaktadır.

12-) Oyun ilk olarak açıldığı zamanlarda oyun içinden nesne markete girilemiyordu. Ayrıca ödeme yöntemlerinde mobil ödeme ile ödeme yoktu. Oyuna para yatırmak isteyenler için banka kartı ile ödeme vardı ancak banka kartı ile ödeme yöntemine kimse güvenmiyordu.

13-) Oyunun ilk serisi Metin2 değildir. Oyunun ilk serisi Metin1 oyunudur. Metin1 oyunu hala hizmet vermektedir ancak oyunun Mario'dan farkı yoktur.

14-) Oyun ilk çıktığında pazar kurunca sabit bir yerde pazar kurulmuyordu. Kafanızda pazar ismi çıkıyordu ve etrafta gezinebiliyordunuz. Kısacası pazara dönüşmüyordunuz ve karakterinizi pazar kurmanıza rağmen haraket ettirebiliyordunuz.

15-) Oyunun ilk çıktığı zamanlarda Alesta serveri geldiğinde oyuna giren ilk kişi "Edilee" değildir. Oyuna ilk giren zorba01'dir. Aynı zamanda zorba01'in eski alesta serveri birincisi olduğunu biliyor muydunuz? Bu birinciliği banlanana kadar sürdü.

16-) Oyunun ilk çıktığı zamanlarda ortalarda gezen söylentiye göre EdiLee emeğiyle çar kasmamıştır. Bir özel botla karakterini kastığını ve bu olay metin2 forumlarında çok tartışılmıştır.

17-) Eskiden dolunay kılıcının fiyatı 100 ve 500k arasında gezmesine rağmen bu fiyatı çok pahalı bulanlar oluyordu. Daha sonraki zamanlarda yang hilesi çıktı. Herkes yang hilesi sayesinde 1,2 t gibi para miktarına ulaştı. Sonraki zamanlarda oyun yöneticileri 1t yangı olan herkesi oyundan yasakladı. Haklı, haksız herkes banlanmış oldu. Öyle ya 1t yangı olan herkesi banlamak çok mantıksızdı. Belki adam emeğiyle pazar kasarak kasmış olabilir. Bu hilenin ortaya çıkmasından sonra pazardaki fiyatlar aşırı derecede yükseldi. En kötü eşya pazarda 1m gibi bir rakamla satılmaya başlandı.

18.) It has been known for years that trade hacking is impossible, but it is possible to do it, and since it replaces serverside hacking, no one has attempted to do trade hacking. The reason why they do not attempt is that every software developer knows what kind of legal crime they will commit by trading hacking.

19-) In the past, when you opened a new membership, you could access every server without any problems, but now you cannot access every server with a new membership.

20-) The third player of the game was dago37, but he deleted his account because he lost as a result of the bet.

You can visit itempol.com for more information and needs about the game.

  • E. History : 14.01.2024 13:44
  • reading : 4.438