News Category » METİN2 PVP NEWS » Armo2 will be with you on December 1st

Armo2 will be with you on December 1st

Üzerine alınan herkese Selamın Aleyküm. BU BİR MÜJDE DUYURUSUDUR!

Beni seven sayan tüm dost ve kardeşlerim, 15 yıllık oyuncu ve ekip liderliği statümden ayrılıp 1 Aralık günü hep beraber yeni bir serüvene çıkıyoruz. A'dan Z'ye tüm dostlarımın desteklerini istiyorum. Armo2 sadece benim projem değil; sizlerle beraber büyütebileceğim, desteklerinizle ilerleyebileceğim sorunsuz, adaletli ve uzun soluklu bir sunucu olacak. Yıllardır edindiğimiz tüm bilgi, birikim ve tecrübelerimiz ile önce kendimize sonra sizlere layık bir sunucu tasarladık.

Biraz yaptığımız değişikliklerin birkaç tanesinden bahsedelim;

1. Haftalık verilen "boss-metin" etkinlik ödülleri günlük ve haftalık olarak güncellendi. Artık boss ve metin 1. 2. 3. 'leri ödüllerini günlük ve haftalık olarak alacaklar.

2. Türkiyede ve dünyada tek olan İlan Market Sistemi eklendi. Armo2 sunucunda emek veren oyuncularımız artık emek verdikleri karakterlerini yanglarını ve eşyalarını gerçek para karşılığında oyun içinde anlık olarak legal satışını yapabilecek! (Oyun içi f7 tuşunda)

3. Nesne marketimizde son seviye "Farm Ekipmanları" kesinlikle bulunamamakla birlikte oyun içi ticaret ve devamlılık her zaman ön planda!(Farm2Win)

4. Metin ve Boss farmı ayrımını belirleyerek bir oyuncunun sadece Metin farmı yaparak serveri domine etmesinin önüne geçtik. Artık sadece Metin değil onun yanında Boss avcılığı ve yaptığı ticari aksiyonlarda çok önemli bir seviyede!

5. Ekiplerimiz için katıl kazan sistemi oluşturduk. Artık sadece savaşları kazanan değil, haftalarca sunucumuza emek vermiş ekiplerde mental olarak toplanması için kaybettiği takdirde "Büyük Ödül Havuzundan" payını alacaklar!

6. Sunucumuza giren ekiplerin "kendi kadroları" ile savaşması için gerekli tüm radikal kararlar alındı!

7. Tüm platformlarda reklamlarımız kesintisiz şekilde oyun öncesi ve sonrası olarak devam edecektir!

  • E. History : 18.11.2023 19:42
  • reading : 2.303