News Category » Game News » Metin2 Set Bonusu Nedir ?

Metin2 Set Bonusu Nedir ?

Türkiye’de MMORPG dendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan Metin2’de giydiğiniz kostümlerden bile özellik kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Cevabınız hayırsa bu rehberimiz tam size göre. Metin2’de giydiğiniz çeşitli eşyalardan; kostümler, yüzükler vb. eşyalarından ekstra özellik kazanabilirsiniz. Bu ekstra bonus set bonusu olarak adlandırılmaktadır. Özel eşya setleri ile seti tamamladığınız zaman sete özel set bonusu özellikleri kazanırsınız. Set bonusu hakkında detaylı bilgi için lütfen yazımızın devamını okuyun. 

Set Bonusu Hakkında Genel Bilgiler 

Set bonusu çeşitli setler ile kazanabilen bir ekstra bonus sistemidir. Set bonusu aktif ise sol üst köşede bulunan durum simgelerinin arasında görüntülenir. Set bonusunu aktifleştirmek için bir buton bulunmamaktadır. Set bonusunu aktifleştirmek isterseniz belirli ekipman setlerinin parçalarına ihtiyacınız bulunmaktadır. Gerekli set itemlerini giydiğiniz zaman, set itemlerinden gerekli itemlerini çıkarana kadar set bonusu aktif olur. 

Set bonusu veren birden fazla set bulunmaktadır. Genellikle set bonusu veren setler çeşitli etkinliklerle gelir ve etkinlik ile beraber gelen kostüm eşyalarını, bineklerini, petlerini, ve yüzüğü set parçası olarak ister. Set bonusu tek bir aşamadan oluşmaz. Giydiğiniz set bonusu parçalarına göre bir sınıflandırma bulunur ve ne kadar çok set parçası itemi giyerseniz o kadar yüksek bonuslar elde edersiniz. 

Metin2 Kostüm Setleri ve Bonusları 

Sizler için aşağıda oyunda bulunan kostüm ve takı setlerini listeledik. Setlerin isimleri ve maksimum eşyadaki set bonusu özellikleri yazmaktadır. 

Yukarıda belirttiğimiz gibi sizler için listelediğimiz setlerin bonusları maksimum ürünü giydiğinizdeki maksimum seviye bonuslardır. Tüm set eşyalarını giymediğiniz zaman bonuslar düşebilir ve eksilebilir. 

Ayrıca sizde Metin2 Ejderha Parası EP satın almak isterseniz https://www.itempol.com/metin2ep  adresinden satın alabilirsiniz. 

  • E. History : 14.08.2023 03:22
  • reading : 778